Przeskocz do treści
- System HACCP w placówce opieki nad dziećmi w wieku do lat 3
- Intendentrura
- Zamówienia publiczne na środki spożywcze w praktyce intendenta. Podział zamówienia wg najnowszej opinii Urzędu Zamówień Publicznych.
- Obowiązujące przepisy prawne dotyczące żywienia w żłobkach
- Żywność w żłobku a nowe prawo zamówień publicznych
- Znakowanie alergenami i wartością odżywczą jadłospisów w żłobku – konieczność czy dobra wola
- Rodzic jako sprzymierzeniec – praktyczne wskazówki jak włączyć rodzica w działania prozdrowotne placówki
- Akademia kulinarna dla pracowników placówek opieki nad dziećmi w wieku do lat 3
- Jak w praktyce układać jadłospis w żłobku? Najczęstsze błędy pojawiające się w jadłospisach – jak ich uniknąć?
- Alergik pokarmowy w przedszkolu i żłobku. Jak rozmawiać z rodzicami, jak zorganizować posiłki dla dziecka z alergią pokarmową?
- Zasady żywienia dzieci w żłobku i klubie dziecięcym z uwzględnieniem praktycznych wskazówek
- Żywienie dzieci w żłobkach i klubach dziecięcych – zasady i normy żywienia, dobór produktów, przepisy prawne.
- Prawidłowe żywienie dzieci – fakty i mity
- Niejadek w grupie