Szkolenia dot. żywienia

  • Obowiązujące przepisy prawne dotyczące żywienia w żłobkach
  • Znakowanie alergenami i wartością odżywczą jadłospisów w żłobku – konieczność czy dobra wola
  • Rodzic jako sprzymierzeniec – praktyczne wskazówki jak włączyć rodzica w działania prozdrowotne placówki
  • Program do układania jadłospisów Dieta 6 – INSTYTUT ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA IM. PROF. DR. MED. A. SZCZYGŁA
  • Akademia kulinarna dla pracowników placówek opieki nad dziećmi w wieku do lat 3
  • Jak w praktyce układać jadłospis w żłobku? Najczęstsze błędy pojawiające się w jadłospisach – jak ich uniknąć?
  • Alergik pokarmowy w przedszkolu i żłobku. Jak rozmawiać z rodzicami, jak zorganizować posiłki dla dziecka z alergią pokarmową?
  • System HACCP w placówce opieki nad dziećmi w wieku do lat 3
  • Zasady żywienia dzieci w żłobku i klubie dziecięcym z uwzględnieniem praktycznych wskazówek jak układać jadłospis
  • Żywność w żłobku a nowe prawo zamówień publicznych
Menu